Ajankohtaista

Kahvila Kafiinan uusi kattoterssi

Saimme olla mukana toteuttamassa Lappeenrannan satamaan uutta upeaa kattoterassia. Kahvila Kafiinan kattoterassi avattiin asiakkaille kevätauringon paistaessa huhtikuussa.

Lue lisää Etelä-Saimaan sivuilta


Rakennustyömaa Helsingin Kampissa

Onnistuneen Lappeenrannan eläinklinikan rakennusprojektin jälkeen pääsimme toteuttamaan myös Evidensian uutta eläinklinikkaa Helsingin kamppiin. Työmaa alkoi helmikuussa ja kesäkuussa odotetaan uusia tassunjälkiä täysin uudistuneisiin tiloihin.

SaiPan matkassa

2018-2019

Yhteistyö SaiPan kanssa jatkui taas kaudella. 2018-2019. Uskomme idän ihmeeseen ei lopu ja oli hienoa olla mukana todistamassa Saipan upeaa kautta. Kiitos saiPa, nähdään hallilla taas ensi kaudella!


Hyvää Joulua

Rakennus-Praktiikka toivottaa kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2019.

Joululahjoille varatut rahat olemme tänä vuonna lahjoittaneet hyväntekeväisyyteen 

Uusi Eläinlääkäriasema

Saimme toteuttaa Lappeenrantaan uudet toimitilat Eläinlääkäriasema Evidensialle.

Rakennustyöt Myllymäessä etenivät hyvää vauhtia. ja uudet toimitilat ovat palvelleet eläinystäviämme kesäkuusta lähtien.

Loppuvuoden urakat

Loppuvuodesta 2018 valmistui uusi CrossFit -halli Uuslavolaan. Rakennus-Praktiikka toteutti 600 neliöisen liikuntahallin rakentamisen kesä- lokakuun aikana.

Myös Piiluvan leirkeskuksen keittiö remontoitiin loppuvuodesta uuteen uskoon.

Ilmakuvaus

Hyödynnämme nykytekniikkaa ja saat toteuttamastamme rakennushankkeestasi ilmakuvia ja videoita myös oman yrityksesi markkinointitarpeisiin!